Visscher Sport sluit eind van het jaar de deuren

Meer dan 1000 sport- en wandelschoenen zijn afgeprijsd. Foto: Kees Groen

Visscher Sport aan het Steenwijkerdiep sluit aan het eind van het jaar definitieve de deuren. „Die winkelsluitingen van de afgelopen tijd hebben ons de nek omgedraaid”, aldus een geëmotioneerde Kees Groen. „We zien geen mogelijkheden om deze strop terug te verdienen.” De hele winkelvoorraad is inmiddels afgeprijsd.

„De laatste moeizame jaren en het ontbreken daarbij van enig zicht op verbetering en perspectief voor de toekomst heeft ons met pijn in het hart doen besluiten om eind dit jaar de winkel te sluiten,” vervolgt Groen. „Wij gaan de aankomende maanden zo goed mogelijk door en blijven tot einde 2021 gewoon open! Bestellingen en opdrachten nemen wij gewoon in behandeling en wikkelen wij af zoals iedereen van ons gewend is. Uiteraard zullen de mensen wel merken dat de winkelvoorraad langzaam maar zeker minder wordt, maar wij hopen dat het ons lukt om zoveel mogelijk van de huidige voorraad te kunnen verkopen. Alles in de winkel is afgeprijsd: sportkleding, badkleding, wintersportartikelen waaronder ski’s en schaatsen en we hebben hier meer dan 1000 paar schoenen, waaronder veel wandelschoenen.” Afgelopen donderdag was de winkel een dagje gesloten om alles af te prijzen en de winkel aan te passen op de leegverkoop, maar de komende maanden blijft Visscher Sport gewoon open op de reguliere openingstijden: maandagmiddag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur (donderdagavond tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Kees Groen prijst zich gelukkig met zijn zeer loyale medewerkers. „Zij zich nog voor de volle 100% uitgevoerd om zo soepel mogelijk naar het eind van onze winkel te kunnen werken!”

Nieuws

menu