Voorspeelavond van leerlingen Janny Bennen in De Meenthe

Mila Dummer is leerlinge van Janny en is ook vrijdagavond te zien en te horen in De Meenthe.

Leerlingen van Janny Bennen-Stakelbeek, docente piano, keyboard en orgel, zullen zich presenteren op de voorspeelavond die dit jaar zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 juni in het Vestzaktheater van De Meenthe. Aanvang 19.00 uur. Toegang gratis.

Voor alle leerlingen die muziekles hebben van Janny een prachtige kans te laten horen wat ze zoal geleerd hebben. Bij een optreden hoort ook publiek, dus neem familie, vrienden en kennissen mee om te komen luisteren. De avond wordt gevuld door solisten en natuurlijk ontbreekt het quatre mains spel niet. Het repertoire is zeer uiteenlopend.

Na haar studie aan het Twents Conservatorium in Enschede en het Conservatorium in Alkmaar, is Janny een aantal jaren geleden begonnen met haar lespraktijk aan huis. Er wordt lesgegeven uit de traditionele methodes voor toetsen, maar ook uit nieuwe methodes waarbij onder meer de akkoordsymbolen worden aangeleerd. Met behulp van deze akkoordsymbolen leert de leerling een lied te begeleiden op verschillende manieren, aangepast aan het niveau van de leerling. Wilt u meer informatie? Raadpleeg dan de website: www.jannybennenstakelbeek.nl

Nieuws

menu