Vriendinnenavond alert: Thunder from down under is back!

Save the date: vrijdagavond 21 maart Thunder from down under! Foto Spie

Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: The Ukrainian National Ballet, Florentijn Hofman, Suzanna Jansen, Ancora, Celine Jansen, The Analogues en Thunder from down Under.

The Ukrainian National Ballet

De voorstelling ‘Sleeping Beauty’ van The Ukrainian National Ballet is op woensdag 15 maart, aanvang 19.00 uur. The Ukrainian National Ballet brengt Pjotr Iljitsj Tsjaikovski’s The Sleeping Beauty, het betoverende verhaal van prinses Aurora, beter bekend als Doornroosje. In een glorieus koninkrijk wordt iedereen uitgenodigd voor de doop van prinses Aurora, behalve de kwaadaardige fee Carabosse. Boos als ze is, spreekt ze een vloek uit over Aurora. Op haar 16e verjaardag zal zij zich prikken aan een spinnen-wiel en sterven. De goede fee Lilac Fairy weet de vloek te doorbreken, Aurora zal niet sterven maar 100 jaar in slaap vallen. Ze kan alleen wakker gekust worden door een knappe prins…

Florentijn Hofman

De kunstlezing van Florentijn Hofman over ‘Making of’ is op woensdag 15 maart, aanvang 20.15 uur. Wereldwijd bekend werd Hofman met zijn Rubber Duck , een sterk uitvergrote gele badeend met vriendelijke uitstraling. Dit opblaasbare, drijvende kunstwerk bestaat in verschillende groottes. Ze drijven op een onzichtbaar ponton en worden aangemeerd in havens. Voorbeelden van zijn werk zijn onder andere een 31 meter lange muskusrat van stro, een 12 meter hoge herdershond van strobalen en 210 papieren spreeuwen in de Hortus Botanicus Amsterdam.

Suzanna Jansen

De lezing van Suzanna Jansen is op woensdag 15 maart, aanvang 20.15 uur. Suzanna Jansen is schrijfster en verteller. In haar boeken probeert ze het heden te begrijpen door het verleden te onderzoeken. Ze tekent de ‘grote’ historie op door te laten zien wat die met individuele levens doet. Als spreekster is ze enthousiast en bevlogen. Ze neemt haar luisteraars mee met een inspirerende stijl.

Ancora

De voorstelling ‘Wind in de zeilen’ van Ancora is op vrijdag 17 maart, aanvang 20.00 uur. Vaar mee op de golven van Ancora; een muziekprogramma met schitterende LED walls, oogverblindend mooi licht en oorstrelend geluid! Ancora staat met een live-band van acht personen in het theater, met een spetterende show. Een muzikale mix van 2020 shanty, Irish pop en uptempo songs. Trossen los, volle vaart vooruit, met de wind in de zeilen, het is tijd voor Ancora!


Celine Janssen

‘Opera voor Dummies’ van Celine Janssen is op vrijdag 17 maart, aanvang 20.15 uur. Sopraan Céline Janssen toont in ‘Opera voor Dummies’ aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaretsfeer neemt ze je mee in de wereld van de opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het volk werd geschreven.

The Analogues

‘Hello Goodby’ van The Analogues is te zien op zaterdag 18 maart, aanvang 20.00 uur. Deze is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Thunder from Down under

‘Welcome Back’ van Thunder from down under is te zien op dinsdag 21 maart, aanvang 20.00 uur. En dat is een Vriendinnenavond Alert: want een nieuwe verse lading gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under komt direct vanuit Las Vegas weer naar Nederland! Klaar om de enthousiaste Nederlandse dames wederom hartstochtelijk in vuur en vlam te zetten. De mannen staan garant voor een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke high-energy show die iedere vrouw gezien en beleefd moet hebben. Prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en glimmende torso’s maken van die stoute fantasieën werkelijkheid. En hoewel deze mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen.

Nog meer te zien:

Michael Pilarczyk op 22 maart (uitverkocht). Niels van der Gulik op 22 maart. Hendrik Groen op 23 maart. Martijn Kardol op 23 maart. Jan Smit op 24 maart. The Roadies op 24 maart. Streektaaltheater Gezelschap Tweeduuster op 25 maart. Ronald Snijders op 25 maart. Bach & Telemann (Passie voor Bach) op 26 maart. Pieter Derks op 28 maart (uitverkocht). Sybe Schaap op 29 maart. Bauke Bakker op 29 maart. Maarten Spanjer op 29 maart. De verleiders op donderdag 30 maart. Daphne Gakes op 30 maart. Twee Recht Twee Averecht op 31 maart en 1 april (uitverkocht). Ralph de Jong op 1 april. He wie zit er op de wc op 2 april. Vuur en Vlam op 4 april. Nu ik je zie op 5 april.

Nieuws

menu