Vrijdag is er weer Mama Café

Residence De Eese in De Bult. Foto: Sieb van der Laan

Iedere eerste vrijdag van de maand vindt het Mama Café plaats in Restaurant Heerlijkheid op Residence De Eese aan de Bultweg 25. Vrijdag 3 juni is weer de laatste editie voor de zomerstop ( juli en augustus). Er is inloop tussen 10.00 tot 12.00 uur. Jennifer en Maaike hebben dit keer drie gasten; Patricia van Ehbo Wereld, Fransisca Bekkenfysiotherapeut van Fysio Woldmeenthe Steenwijk en Elles, zwangerschapsmasseur van Uw Massage.

Het Mama Café is voor alle zwangere vrouwen en mama’s met kinderen van 0 tot 4 jaar. De entree is gratis, één consumptie is verplicht. Inloop is tussen 10.00 en 12.00 uur. Lactatiekundige aanwezig voor vragen en advies.

Het Mama Café is elke eerste vrijdag van de maand en geeft zwangere vrouwen en mama’s de mogelijkheid om op een ongedwongen manier ervaringen uit te wisselen. Ook voor informatie of tips kun je bij ons terecht. Kinderen kunnen heerlijk met elkaar spelen in de speeltuin of in de speelhoek/serre binnen. Ook als je geen andere mama’s kent, ben je van harte welkom om nieuwe mensen te leren kennen! Aanmelden is niet nodig, voel je welkom!

Meer informatie over het Mama Café is te vinden via www.facebook.com/mamacafésteenwijk

Nieuws

menu