Vrouwendag Steenwijkerland: 'Omarm jouw kracht'

Van links naar rechts:. Marja Wietsma, Paula Bierma, Jolanda Vermaire, Ineke de Jong, Sandra Lampe. Foto: Zilverslang Fotografie

Woensdag 8 maart wordt Vrouwendag Steenwijkerland gevierd, net als andere jaren, bij Kringloopwinkel Steenwijk in samenwerking met Sociaal Werk de Kop. De initiatiefnemers zijn Paula Bierma, Sandra Lampe, Ineke de Jong en Jolanda Vermaire.

Zij worden elk jaar door andere vrouwen bijgestaan om deze Vrouwendag weer tot een succesvolle bijeenkomst te maken. Dit jaar onder andere door drie fotografen die elk een aantal van de pitchers in hun kracht fotograferen. Deze foto’s worden gedeeld op de Facebook- en Instagrampagina Vrouwendag Steenwijkerland. Als je deze pagina’s volgt zie je alvast foto’s. Vanaf 8 maart zullen de foto’s worden geplaatst met de verhalen.

Dit jaar zijn er weer live pitches. Dertien vrouwen die durven te vertellen over het thema ‘Omarm jouw kracht’, 13 vrouwen met inspirerende verhalen, 13 vrouwen met durf en moed om hun verhaal te delen met de vele vrouwen (en mannen) die aanwezig zullen zijn.

De pitches worden niet achter elkaar voorgedragen maar onderbroken door een korte quiz met Vrouwen-Power-Vragen. „Durf elkaar aan te spreken, leer elkaar (beter) kennen onder het genot van een gratis kop koffie met huisgemaakte koekjes/gebakjes verzorgd door medewerkers van Het Eethuisje van Kringloopwinkel Steenwijk”, licht Jolanda Vermaire toe.

Er zijn geen entreekosten, de inloop is vanaf 09.30 uur en het programma is tot 10.00 tot 11.30 uur op de bovenverdieping van Kringloopwinkel Steenwijk, Boterweg 5 in Tuk.

Nieuws

menu