Warmteservice opent vestiging in Steenwijk

De vestiging van Warmteservice aan de Korte Baan. Foto: Aangeleverd

Warmteservice heeft op 30 januari haar eerste vestiging in Steenwijk geopend. Met de nieuwe vestiging heeft het snelgroeiende familiebedrijf nu zes vestigingen in de provincie Overijssel en 78 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Eén van de speerpunten van Warmteservice is dat het familiebedrijf altijd dicht in de buurt van klanten wil zijn. Om die reden opent Warmteservice regelmatig nieuwe vestigingen in heel Nederland. Zo zijn er in december drie nieuwe vestigingen geopend: in Almere, Zwijndrecht en Zutphen. Nu volgt de vestiging in Steenwijk en later dit jaar start Warmteservice ook in andere gemeenten.

De vestiging in Steenwijk is gelegen aan de Korte Baan 10. Deze locatie is goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg. „Tijdens de verbouwing was de aanloop van potentiële klanten groot. Met dit contact werd bevestigd dat er in Steenwijk en omgeving veel vraag is naar een specialistische verkoper voor installatie- en klusbedrijven. Klanten van Warmteservice uit deze buurt rijden nu nog naar de vestigingen in Hoogeveen, Zwolle en Heerenveen. Zij hebben sinds 30 januari een Warmteservice-vestiging om de hoek”, zegt Jaap de Vries, die zijn ervaring als verkoopmedewerker heeft opgedaan in Warmteservice-vestigingen Drachten, Zwolle en Heerenveen en nu in Steenwijk is gestart.

Het pand van Warmteservice in Steenwijk is ruim opgezet en heeft een showroom op de begane grond. Buiten de vestiging is veel parkeergelegenheid.

In de vestiging in Steenwijk adviseert De Vries klanten over traditionele producten zoals sanitair, installatiemateriaal, radiatoren en cv-ketels. Klanten zijn bij Warmteservice Steenwijk ook aan het juiste adres voor advies over duurzame producten zoals warmtepompen, airco’s die kunnen verwarmen en koelen, zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s.

Nieuws

menu