Weekend vol zwemmen en spelletjes tijdens zwemkamp van Steenwijk ’34

De groep van het zwemkamp van Zwem- en Poloclub Steenwijk '34 Aangeleverde foto

Zwem- en Poloclub Steenwijk ’34 heeft het jaarlijkse zwemkamp georganiseerd voor de jeugdleden. Voor dit weekend streek de vereniging neer op het terrein van het Bosbad in Vledder.

Het zwemkamp begon traditioneel met een barbecue waar ook ouders, broertjes en zusjes bij mochten zijn. Nadat de tentjes van de zwemkampers waren opgezet vertrokken de familieleden en kon het kamp echt beginnen.

Natuurlijk is zwemmen een belangrijk onderdeel van het zwemkamp van Steenwijk ’34, maar dat is niet het enige. De organisatie had een heel programma bedacht met verschillende activiteiten. Zo werd er in de schemering verstoppertje gespeeld op het terrein van het Bosbad, waarna de eerste dag werd afgesloten met het roosteren van marshmallows bij het kampvuur.

De zeskamp van de volgende dag werd gesponsord door Big Fun Promotions uit Oldemarkt. Die had een mooi parcours geregeld, met onder meer een stormbaan. Terwijl de leiding na afloop de puntentelling maakte, gingen de kinderen nog even vrij zwemmen. Alle deelnemers hadden natuurlijk een prijs gewonnen. Daarna werden de tenten afgebroken en de spullen weer ingepakt om naar huis te kunnen gaan. De organisatie kijkt terug op een geslaagd weekend en is van plan ook volgend jaar weer een zwemkamp te organiseren.

Nieuws

menu