Wekelijks taalwandeling en koffie uurtje gaan gewoon door deze zomer!

Het wekelijkse koffieuurtje en de taalwandeling gaan in de zomervakantie door bij de Bibliotheek Steenwijk.

Het wekelijkse koffieuurtje en de taalwandeling gaan in de zomervakantie door bij de Bibliotheek Steenwijk. Foto: Martijn Bijzitter

Blijf jij thuis deze zomer en zijn je buren, familie en vrienden op vakantie? Zin in een gezellig gesprek? Kom dan naar het wekelijkse koffie uurtje en/of de taalwandeling bij Bibliotheek Steenwijk. Die gaan namelijk gewoon door deze zomer.

Koffie uurtje

Tijdens het wekelijks koffie uurtje op dinsdag in Bibliotheek Steenwijk kan iedereen aanschuiven en genieten van een lekker kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Iedereen is welkom van 10.00 - 11.30 uur. Uiteraard op gepaste afstand. In verband met de corona maatregelen graag van tevoren aanmelden. Dat kan via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl of bel naar 0521- 513273. In de Bibliotheek aanmelden kan natuurlijk ook.

Taalwandeling

Elke donderdag start om 10.00 uur bij Bibliotheek Steenwijk een taalwandeling. De wandeling gaat door Steenwijk en omgeving en wordt in samenwerking met Sociaal Werk de Kop georganiseerd. Terwijl u lekker in beweging bent, kunt u ondertussen samen in gesprek. Natuurlijk wordt er samen ook een kopje koffie gedronken. De wandeling is voor iedereen die het leuk vindt om in gesprek te gaan en van een wandeling houdt.