Welkoop Steenwijk nu ook zondagmiddag open

Vanaf zondag 12 september ook zondags open. Foto: Sieb van der Laan

Welkoop Steenwijk is vanaf 12 september elke zondagmiddag geopend. De winkel voor dier, tuin en kleding wil zo haar groeiende klantenkring nog meer mogelijkheden bieden om inkopen te doen.

Bedrijfsleider Ton Stoffers vertelt dat de laatste jaren steeds meer mensen Welkoop hebben leren kennen en dat daardoor de bezoekersaantallen flink zijn gestegen. „We merken dat onze klanten ook behoefte hebben om op zondag te komen winkelen, vandaar dat we nu ook op zondagmiddag open gaan,” legt hij uit. Stoffers volgt daarmee ook het voorbeeld van andere winkels in Steenwijk, zoals enkele bouwmarkten. Als bijkomend voordeel van de verruiming van de openingstijden noemt de bedrijfsleider dat de winkel zo de drukte beter kan spreiden. Stoffers voegt daaraan toe dat Welkoop Steenwijk in het verleden al goede ervaringen heeft opgedaan met het openen van de winkel op een aantal vaste zondagen in het jaar. Dat deed zij toen samen met alle andere Welkoop-vestigingen in Nederland.

Vanaf aanstaande zondag 12 september zijn de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur. Welkoop Steenwijk is gevestigd aan de Roomweg 1 in Tuk, vlak onder de rook van Steenwijk. De openingstijden op de andere dagen blijven hetzelfde. Kijk voor meer informatie op www.welkoop.nl/winkels/steenwijk of bel met telefoon 0521-514344.

Nieuws

menu