Werken en bouwen aan de grootste superjachten ter wereld? Het kan! Royal Huisman Groep uit Vollenhove houdt een speciale kennismaking dag

De jachtwerf van Royal Huisman is in 1884 opgericht en is inmiddels  tot meervoudig-bekroonde superjachtbouwer.

De jachtwerf van Royal Huisman is in 1884 opgericht en is inmiddels tot meervoudig-bekroonde superjachtbouwer. Foto: Royal Huisman

De Royal Huisman Groep heeft het druk en is daarom op zoek naar talenten die uitblinken in hun vak. Om nieuwe mensen te vinden en het team uit te breiden houdt de superjachtenbouwer uit Vollenhove een speciale bijeenkomst op donderdag 8 september.

Royal Huisman is gespecialiseerd in de bouw van zeil- en motorjachten. De jachtwerf is in 1884 opgericht en inmiddels uitgegroeid van ‘plaatselijke bouwer van houten werkboten’ tot meervoudig-bekroonde superjachtbouwer .

In verband met de uitpuilende orderportefeuille, waaronder de bouw van zes nieuwbouwjachten, is de Royal Huisman Groep op zoek naar nieuwe talenten. Het team bestaat momenteel uit ruim 350 talenten met verschillende vaardigheden.

Kennismaking

Royal Huisman Groep houdt op donderdag 8 september tussen 17.00 tot 21.00 uur een unieke mogelijkheid tot kennismaking. De bijeenkomst wordt op de werf in Vollenhove georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen hun cv insturen via kennismaking@royalhuisman.com. Na aanmelding volgt aanvullende informatie over het evenement waarbij je ook een introducé kan meenemen.

Voor meer informatie: werkenbijroyalhuismangroep.com