Wethouder Trijn Jongman leest voor op Kindcentrum Claus

Wethouder Trijn Jongman leest voor. Foto: wilbert bijzitter

Wethouder Trijn Jongman las vanmorgen voor op Kindcentrum Claus in Steenwijk. Het was de aftrap van de Nationale Voorleesdagen (van 25 januari tot en met 4 februari). De wethouder ontbeet eerst samen met de leerlingen en las daarna voor uit het prentenboek van het jaar: Maximiliaan Modderman geeft een feestje.

Speciaal voor de bibliotheken Kop van Overijssel heeft Michiel Megens een muzikale theatervoorstelling gemaakt die op zaterdag 28 januari in 3 bibliotheken beleeft kan worden: om 10.00 uur in de bibliotheek Steenwijk, om 11.30 uur in de bibliotheek Oldemarkt en om 15.00 uur in de bibliotheek Vollenhove. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Tijdens de voorleesdagen kunnen kinderen een kleurplaat ophalen bij een van de vestigingen in Steenwijkerland en voor 18 februari weer bij de bibliotheek inleveren. Er zijn leuke prijzen te winnen. Bij een aantal supermarkten in Steenwijkerland ligt op 4 februari tussen 9.00 en 11.00 uur een gratis kinderboek met een broodje klaar.

Nieuws

menu