Wijnclub Delikaatje begroet het 100e lid. 'Wij zijn heel erg blij en positief verrast door het enorme enthousiasme'

De Bordeauxproeverij in Restaurant de Oude Smidse. Aangeleverde foto

Wijnclub Delikaatje mocht tijdens de Bordeauxproeverij in Restaurant de Oude Smidse alweer het 100ee lid verwelkomen. Na de lancering van deze wijnclub in maart van dit jaar zijn er vier proeverijen gehouden.

De openingsproeverij met maar liefst 84 wijnen die speciaal geschikt zijn voor het voorjaar en zomer stonden klaar voor meer dan 100 bezoekers. „Wij zijn heel erg blij en positief verrast door het enorme enthousiasme wat getoond wordt in onze wijnclub”, zegt Esther Alstein, die samen met Sjoerd IJzerman deze wijnclub opgericht heeft.

Zaterdag 16 juli organiseren zij een proeverij met als thema BBQ & Wijn. Op de proeftafel staan typische BBQ wijnen met daarbij een uitleg over de do’s en don’ts van het combineren van wijn en gegrild eten. Zij serveren daarbij BBQ Bites die ter plaatse bereid worden. Deze proeverij vindt plaats op zaterdag 16 juli, van 15.30 tot 17.30 uur bij Brasserie Oer, Havelte.

Ook niet-leden kunnen zich inschrijven voor de proeverijen van Delikaatje. De proeverij kost 15 euro voor leden en 30 euro voor niet-leden. De inschrijving sluit op zondag 10 juli. Op 2 oktober 2022 organiseren zij een proeverij met herfstwijnen met najaarsgerechtjes en outdoor cooking. Daarna volgt 20 november 2022 weer de grote najaarsproeverij met meer dan 60 wijnen geselecteerd door het proefpanel. Deze proeverij is gericht op het najaar, de feestdagen en de winter.

Lid van deze wijnclub of inschrijven voor bovenstaande proeverijen kan via de website www.wijnclubdelikaatje.nl of bel met 0521-344225 voor meer informatie. Leden worden op de hoogte gehouden van alle activiteiten van deze actieve wijnclub en kunnen gratis of tegen gereduceerd tarief de proeverijen bezoeken.

Nieuws

menu