Willemijn Bonheur viert haar 17-jarig jubileum

Sieb 23 10 21 Bon Heur met de W van willemijn Foto: FOTO:SIEB VAN DER LAAN

„De winkel bestaat nu 17 jaar en hebben ons eerste jaar hier aan de Woldpromenade achter de rug”, zegt Willemijn Heynen van Dam van Willemijn Bonheur. „En het bevalt ons hier zeer goed: we zitten op deze locatie meer ‘in the picture’ en we kunnen hier veel meer uitpakken, zeker qua etalage. Aan de Neerwoldstraat hadden we drie kleine ramen en dat was het.”

„Daarnaast zijn we ons steeds meer gaan toeleggen op het totaalplaatje van wonen en interieur; we zijn gestopt met de verkoop van kleding en hebben het assortiment lampen en woonaccessoires meer uitgebreid. Na de coronadip van het afgelopen jaar zitten we nu gelukkig weer in een goede flow. Ik ben een ‘stylist met een winkel’ en krijg steeds meer interieuropdrachten, met name voor advies bij de klanten thuis. Veel mensen zijn met nieuwbouw en verbouw van hun woning bezig en zitten met vragen als: Hoe zal ik het gaan doen, waar moet ik allemaal rekening mee houden, welke kleuren passen goed bij elkaar, welke stijl past bij mij en hoe pas ik dat toe in ons huis. En dan is het fijn dat er iemand meedenkt. Omdat ik het daarmee zelf nu erg druk heb, wordt ons team dit jaar nog met 2 collega’s uitgebreid. Ik verheug me daar heel erg op.”

Ook dit jaar bouwt Willemijn Bonheur een geweldige kerstshow in de winkel. Speciaal hiervoor zal de fraaie interieurwinkel aan de Woldpromenade 20 een paar dagen gesloten zijn: op maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 november. Donderdag 4 november gaat Kerst bij Willemijn Bonheur open. “Al jaren was het in onze oude locatie aan de Neerwoldstraat op deze manier de gewoonte”, vertelt Willemijn. “Die mooie traditie wil ik graag voortzetten op deze verlenging locatie.”

Willemijn Bonheur is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Vanaf donderdag 4 november dus geheel in kerstsfeer.

Nieuws

menu