Winnaars van Vaderdag Shopping actie Steenwijk Vestingstad zijn bekend

Vlnr: Jan de Jonge (AC Vestingstad); E. Hoekstra (2de prijs scheerapparaat Expert); Bart de Jonge (1ste prijs 100,- euro shop tegoed vestingstad); Marcel vd Hof (4de prijs 50,- euro waardebon Ten Oever mannenmode) en Arjan Rosenboom (AC Vestingstad). Winnaar 3de prijs Zonnebril Nico Brillen Johan van Waveren staat niet op de foto. Foto: Aangeleverde foto

In de Steenwijker binnenstad waren afgelopen zaterdag 18 juni activiteiten voor de vaders. In de Vrouwenstraat konden de mannen prachtige prijzen winnen met het spelen van voetbaldarts. In het kader van Vaderdag werden de vaders extra in het zonnetje gezet door de ondernemers van Steenwijk Vestingstad.

De winnaars maakten kans op een Philips Scheerapparaat ter waarde van 110,- euro beschikbaar gesteld door Expert Beute, een kledingcheque ter waarde van 100,- euro om wat moois uit te zoeken bij Ten Oever Mannenmode, zonnebril van Art & Jack ter waarde van 79,- euro aangeboden door Nico Brillen & Lenzen en een waardebon met 100,- euro shoptegoed beschikbaar gesteld door Steenwijk Vestingstad.

De winnaars

Een groot opblaasbaar dartbord siert de winkelstraat en het doel was om de bullseye met een voetbal te raken. Aan het einde van de middag werden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn Bart de Jonge (1ste prijs 100,- euro shop tegoed vestingstad); E. Hoekstra (2de prijs scheerapparaat Expert); Johan van Waveren (3de prijs zonnebril van Nico Brillen) en Marcel vd Hof (4de prijs 50,- euro waardebon Ten Oever mannenmode).

Nieuws

menu