Winston Post geeft zich bloot in Steenwijk: Liften 2: Girls Night-INN

Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo in Liften!

Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo in Liften! Foto: Wim Lanser

Joke de Kruijf, Frédérique Sluyterman van Loo, Winston Post en David Sanders zullen op 2 december achter de tralies verdwijnen in Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk. De muzikale komedie ‘Liften 2: Girls Night-INN’ is de ultieme avond uit voor vriendinnen, vrienden en familieleden.

De voorstelling ontving alleen maar vier en vijf sterren recensies en de web-site ‘I love theater’ schreef: ‘pijnlijke kaken van het lachen: de balans tussen humor en ontroering is tot op het perfecte af’.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met advocate Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

“Liften 2: Girls-Night-Inn” is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.