Woonvorm Frans Halsstraat viert feest

Met een jaar vertraging vieren de bewoners en medewerkers van de Frans Halsflat zaterdag het twintigjarige jubileumfeest van de woonvorm.

De bewoners van de Frans Halsflat verheugen zich op een mooi jubileumfeestje aanstaande zaterdag.

De bewoners van de Frans Halsflat verheugen zich op een mooi jubileumfeestje aanstaande zaterdag. Foto: Wilbert Bijzitter

Marietje Boersma (52) is bewoonster van het eerste uur. Voor de ingang van de Frans Halsflat drukt ze woensdagmiddag op de bellen van haar buren, om zoveel mogelijk mensen te ronselen voor de foto in de krant. „Er zijn er niet veel, want ze zijn naar hun werk of de dagbesteding,” legt ze uit. Begeleidster Anja Grit en medewerker Bennie Post komen aanlopen en poseren daarna samen met de twee aanwezige bewoners. In haar studio vertelt Marietje dat het feest zaterdagmiddag met koffie en gebak begint. Daarna steekt Bennie de barbecue aan. Hij is schoonmaker in de woonvorm, maar in zijn vrije tijd kookt hij graag met de bewoners. ’s Avonds geeft een bewoner, die drummer is, een concert samen met zijn muziekleraar en gitarist Hans Cornelissen en basgitarist Gerrit Grit.

Ook de buren zijn uitgenodigd

Nieuws

menu