ZONL viert 75-jarig jubileum met thuiswonende cliënten

Muziekoptreden van Eut de Kunst uit Urk in Steenwijk. ZONL

Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) bestaat dit jaar 75 jaar. De organisatie werd door corona beperkt om er een groots fysiek feest van te maken, maar ZONL wilde dit jubileum ook voor de thuiswonende cliënten niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

In de verschillende woonzorgcentra van ZONL wordt er aandacht besteed aan het jubileum, maar ook alle thuiswonende cliënten van de Wijkverpleging, Maatschappelijk werk, Thuisbegeleiding, het Advies- en Behandelcentrum en Revalidatie De Schakel werden in het zonnetje gezet met een leuke attentie. Zij ontvingen een envelop met informatie over de historie van ZONL, een duurzaam, opvouwbaar tasje en een jubileumpen. Ook werd er een puzzelwedstrijd georganiseerd om ze te bedanken voor het gestelde vertrouwen in ZONL.

Prijzen uitgereikt

De oplossing van de woordzoeker ‘Altijd en overal betrokken zorg’ is door ruim 400 cliënten ingestuurd. In samenwerking met Pim van der Maden, Museum Schokland, Eut de Kunst Urk, de Orchideeënhoeve, Bakkerij Muis en Kwekerij Baas werden de afgelopen weken prijzen uitgereikt. Door deze zes sponsors heeft ZONL 90 cliënten blij kunnen maken. Zo kregen 75 cliënten een bolchrysant, één persoon een fotoreportage, 10 mensen een taart, 2 winnaars twee vrijkaarten voor de Orchideeënhoeve, één cliënt een persoonlijke rondleiding in museum Schokland en gaven drie muzikanten van Eut de Kunst Urk vier optredens in het werkgebied van ZONL.

Bekende Hollandse liederen

Kees en Ineke Roth uit Steenwijk kregen drie muzikanten van Eut de Kunst Urk op bezoek: „Wij waren aangenaam verrast door dit gezellige optreden. De dames zagen er feestelijk verzorgd uit. Ze speelden voor ons verschillende bekende Hollandse liederen. Wij mochten zelf ook liederen aandragen en er werd uit volle borst meegezongen. De aanwezigen en zelfs enkele voorbijgangers hebben genoten van dit muzikale optreden.’’-

Nieuws

menu