Zakelijk lenen via RegioBank in Steenwijk

Tom Holtzer staat ook klaar voor advies en bankzaken voor ondernemers.

Tom Holtzer staat ook klaar voor advies en bankzaken voor ondernemers. Foto RegioBank Steenwijk

Ondernemers kunnen ook bij Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank in Steenwijk, terecht voor een zakelijke financiering. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een bedrijfspand of voor extra financiële ruimte op de rekening courant.

„Ondernemers kennen Van Campen & Dijkstra vooral als adviseur voor verzekeringen. Maar zij kunnen hun bankzaken ook via ons regelen, want wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. En voor een bedrijfshypotheek of een krediet op de rekening courant kan een ondernemer ook bij ons terecht,” laat Tom Holtzer, vennoot bij Van Campen & Dijkstra, weten.

„Ik ben zelf ook ondernemer en spreek dezelfde taal als onze klanten. Ik ken de regio en weet wat er speelt. Ondernemers die willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een zakelijke financiering kunnen gewoon bij ons binnenlopen aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk. Wij staan voor hen klaar tijdens onze openingstijden, op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op donderdag en vrijdag zijn we open van 10.00 tot 17.00 uur.”