Zaterdag weer Repair Café bij de kringloopwinkel in Tuk

De medewerkers van het Repair Café zitten zaterdag weer klaar in de kringloopwinkel. Foto: Sieb van der Laan

Op de bovenverdieping van de kringloopwinkel aan de Boterweg 5 in Tuk wordt komende zaterdag 18 juni weer een Repair Café gehouden. De vrijwilligers van het Repair Café zijn van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig om de helpende hand te bieden bij reparaties.

„Denk daarbij aan elektrische apparatuur, kleding of ander textiel. Ook niet-elektrische apparatuur is van harte welkom. Zoals bijvoorbeeld spulletjes van hout. Wat is het fijn als de rits in een zomerbroek vervangen kan worden of dat de Senseo in de caravan het weer doet”, zegt medewerkster Kiny Bruinsma.

Er zijn ook meer helpende handen nodig bij het Repair Café. „We zijn op zoek naar mensen die willen mee helpen deze bijeenkomsten te organiseren en naar handige vrijwilligers. Je hoeft daarvoor geen elektricien of coupeuse te zijn om bij ons vrijwilliger te worden.”

Belangstellenden mogen komende zaterdag langskomen om kennis te maken. Meer informatie, Facebook: Repair Café Steenwijkerland, Twitter: RCsteenwijkerland en website: https://repaircafe.org

Nieuws

menu