Zaterdag weer Repair Café in kringloopwinkel

Een reparatie van een stofzuiger.

Een reparatie van een stofzuiger. Foto: Repair Café Steenwijkerland

Op de bovenverdieping van de kringloopwinkel aan de Boterweg 5 in Tuk wordt komende zaterdag 1 april weer een Repair Café gehouden. De vrijwilligers van het Repair Café zijn van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig om de helpende hand te bieden bij reparaties.

„Wie een elektrisch apparaat heeft, dat niet goed meer functioneert of kleding die stuk is, kan bij het Repair Café terecht. De vrijwilliger gaat dan samen met de klant bekijken of het product gerepareerd kan worden”, zegt medewerkster Kiny Bruinsma. Er worden bij het Repair Café ook kleine houten producten gerepareerd. „In de afgelopen weken zijn er veel geslaagde reparaties verricht aan lampen, kapotte kleding, stofzuigers, broodbakmachines, cd-spelers en nog veel meer. Dus schroom niet en kom langs met te repareren apparaten of kleding”, zo vervolgt Bruinsma.

Het eerstvolgende Repair Café na zaterdag 1 april is op zaterdag 15 april. Meer informatie, Facebook: Repair Café Steenwijkerland , Twitter: RCsteenwijkerland en website: https://repaircafe.org