Zaterdagmiddag 18 september: maak gratis kennis met tennis tijdens de open dag van LTC Steenwijk

De gratis tennislessen worden zaterdag gegeven op de buitenbanen van LTC. Foto: Anna Geerbers

Tennisvereniging LTC Steenwijk organiseert op zaterdagmiddag 18 september voor iedereen die geïnteresseerd is in tennis een ‘Open dag’. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen zowel volwassenen als kinderen gratis tennisles volgen.

Deze kennismaking vindt plaats op de buitenbanen van LTC Steenwijk. Erik Dallinga, de professionele en gediplomeerde trainer van LTC Steenwijk, is deze middag aanwezig en neemt ballen en rackets mee. Iedereen die enthousiast is geworden kan dan gebruik maken van een speciale kennismakingsaanbieding: 10 lessen, inclusief lidmaatschap voor deze periode, voor € 60,-. Informatie over de actie, de vereniging en aanmelden gratis tennisles kan via www.ltcsteenwijk.nl

Wil je als gezin kennismaken met tennis? Mail dan naar trainers@ltcsteenwijk.nl . Dan plannen we je op deze dag apart in. Tennis is geen contactsport, en is daarom een sport die op veilige afstand uitgevoerd kan worden. LTC Steenwijk hanteert de richtlijnen van de RIVM en de KNLTB voor wat betreft de uitvoering van de tennislessen en de ‘Open dag’.

Nieuws

menu