Zee van tijd in Filmhuis Steenwijk

Filmposter Zee van Tijd.

Donderdag 19 januari om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Zee van Tijd’ in Filmhuis Steenwijk, in het Vestzaktheater van De Meenthe.

Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. In hun wanhopige pogingen om overeind te blijven, drijven de twee steeds verder uit elkaar. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en dan blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heelt

Ook te zien in het filmhuis: Donderdag 26 januari Entre Deux Mondes. Zaterdag 4 februari Las Bestias. Donderdag 9 februari Plus Que Jamais. Dinsdag 14 februari Decisions To Leave. Donderdag 2 maart Madres Paralelas. Dinsdag 14 maart Narcosis. Zaterdag 18 maart Vortex. M eer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Nieuws

menu