Zomerbridge weer van start

Na 2 jaar coronahobbels zijn de bridgeclubs weer gestart. Foto: Pixabay

Bridgers kunnen er weer tegen aan deze zomer. Gelukkig zijn na 2 jaar coronahobbels de bridgeclubs in Steenwijk en wijde omgeving weer gestart. Maar in de zomer liggen de diverse competities stil. Bridgeclub Steenwijk organiseert daarom als vanouds weer het Zomerbridge, een mooie ontmoetingsplaats voor de bridgeliefhebbers uit de regio.

Dat kunnen leden van een club zijn, maar ook mensen die thuis bridgen of in de regio op vakantie zijn. Bijzonder is dat er dit keer ook een plek is ingeruimd voor beginners . Zij bridgen dan samen met een begeleider. Zo kan er mooi doorgeoefend worden tijdens de zomer. En er zijn altijd mooie prijsjes te winnen. Men kan kiezen om iedere maandagavond te komen, maar ook is het mogelijk om af en toe aanwezig te zijn.

BC Steenwijk is blij oude bekenden weer te zien en nieuwe gezichten te mogen begroeten. Geïnteresseerde bridgers kunnen op www.bridgeclubsteenwijk.nl vinden hoe men zich kan aanmelden. Speeldata: alle maandagavonden in juni, juli en augustus. Speelterrein is het Fletcher Hotel aan de Woldmeentherand in Steenwijk. Aanwezig zijn om 19.15 uur, start 19.30 uur.

Nieuws

menu