Zonnebloem aan het werk als tegenprestatie voor zaalhuur

Een groep vrijwilligers van de Zonnebloem heeft zaterdag afval opgeruimd tijdens de Landelijke Opschoondag, als tegenprestatie voor sponsoring door Univé voor theatervoorstelling 'Op pad met Annie M.G. Schmidt'. Foto: Unive

Tijdens de Landelijke OpSchoondag heeft een groep vrijwilligers van de Zonnebloem in Steenwijk de handen uit de mouwen gestoken. Afgelopen zaterdag hebben zij straatvuil opgeruimd als ludieke tegenprestatie voor de bijdrage die zij van verzekeraar Univé ontvangen voor een theaterproductie.

De afdeling van de Zonnebloem wil een theatervoorstelling naar Steenwijk halen voor hun gasten. Omdat de voorstelling voor alleen de afdeling Steenwijk te groot is, is besloten er een regiovoorstelling van te maken met tien afdelingen uit de omgeving in Rabo Theater De Meenthe zodat ook deze afdelingen de voorstelling kunnen zien. Het gaat om de voorstelling Op Pad met Annie M.G. Schmidt door ’t Huistheater.

Omdat de verzekeraar de zaalhuur in De Meenthe voor haar rekening neemt werd als tegenprestatie gevraagd om tijdens de Landelijke Opschoondag een uurtje op te ruimen. Voordat de vrijwilligers op pad gingen heeft Univé ze eerst voorzien van koffie, thee en koeken in de partytent die aan de Oosterpoort in Steenwijk was neergezet. Door de sponsoring kunnen de gasten van de tien Zonnebloem-afdelingen dit najaar naar de voorstelling in het theater komen.

Nieuws

menu