Zonnekamp heeft vacatures en houdt daarom inloopdag

De medewerkers verwelkomen nieuwe collega's graag. Foto: Noorderboog

Zorgprofessionals die nieuwsgierig zijn hoe het is om te werken bij Noorderboog kunnen op woensdag 31 augustus vrijblijvend inlopen in Zonnekamp. Tussen half elf en drie uur ’s middags staan de deuren wagenwijd open voor mensen die met eigen ogen willen zien en ervaren hoe het is om te werken in Zonnekamp. Medewerkers staan klaar om onder het genot van een kopje koffie/thee alles te vertellen over hun werk in Zonnekamp.

Noorderboog is een zorgorganisatie met in totaal 13 woonzorglocaties en verpleeghuizen in de regio Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Met ruim 1800 medewerkers en 1000 vrijwilligers wordt er zorg en ondersteuning geboden aan ouderen met lichamelijke problemen (somatiek) en mensen met geheugenproblemen (psychogeriatrie).

Door de veelzijdigheid in aanbod en diensten en de omvang van de organisatie hebben medewerkers bij Noorderboog volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroei en specialisatie. Bij Noorderboog doet de medewerker ertoe en wordt er op professionele en plezierige wijze samengewerkt met betrokken collega’s.

In Zonnekamp wordt nog versterking gezocht in de functies van helpende, verzorgende IG en verpleegkundige.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Nieuws

menu