heerlijkehuisjes.nl opent Servicekantoor Weerribben-Wieden

Servicemedewerker Iris is er klaar voor. Foto: Heerlijke huisjes

Dit najaar opent heerlijkehuisjes.nl een nieuw servicekantoor voor vakantiehuizen in en rondom Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een unieke combinatie: niet eerder bood een online boekingsplatform ook lokale diensten aan in de regio.

Via het lokale servicekantoor worden vakantiehuizen en groepsaccommodaties beheerd. Tot op heden was er nog geen professionele partij in de regio die dergelijke diensten aanbiedt. Eigenaren van een tweede woning of vakantiehuis kunnen nu allerlei lokale diensten uitbesteden, zoals de sleuteloverdracht, de schoonmaak en het verzorgen van linnengoed. De verwachting is dat hierdoor meer woningen beschikbaar komen voor toeristische verhuur.

Toeristen die een vakantiehuis boeken via de boekingswebsite kunnen niet alleen rekenen op goede kwaliteit van het vakantiehuis, maar ook op een persoonlijke service ter plaatse. Bijvoorbeeld voor het bijboeken van allerlei dagactiviteiten zoals het huren van een fluisterboot of kano. Zo heeft de regio er ook iets aan, met name buiten het hoogseizoen. Omdat de meeste vakantiehuizen buiten de grotere kernen zijn gelegen, is een mooie spreiding door het gebied eveneens gegarandeerd.

Arjen Dekker (Directeur heerlijkehuisjes.nl): ‘’W e merken dat vakantiehuiseigenaren moeite hebben om de schoonmaak goed te organiseren of er zelf niet altijd zijn om gasten te verwelkomen. Onze lokale diensten bieden een mooie uitkomst voor vakantiehuiseigenaren die verder weg wonen of wanneer zij hun tijd anders willen besteden. Het kan voor hen fiscaal ook nog eens gunstig uitpakken om diensten uit te besteden, waardoor dit niet perse meer kost.’’

Over heerlijkehuisjes.nl
Het in Steenwijk gevestigde heerlijkehuisjes.nl is met name bekend als online boekingsplatform voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Jaarlijks worden er bijna een miljoen overnachtingen geboekt. Het aanbod bestaat uit ruim 3.000 unieke verhuurobjecten in Nederland, België en Duitsland. Nadat in december 2020 de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland werden overgenomen, heeft heerlijkehuisjes.nl ook een servicekantoor op Walcheren. De verwachting is dat er in de nabije toekomst meer van dergelijke kantoren worden geopend. Meer informatie vindt u op www.heerlijkehuisjes.nl/servicekantoren

Nieuws

Meest gelezen