terStal Familiemode heeft nu ook een filiaal in Steenwijk

terStal Familiemode is gevestigd in het pand waarin voorheen Bruna zat.

terStal Familiemode is gevestigd in het pand waarin voorheen Bruna zat. Foto: Sieb van der Laan

Modeketen terStal heeft ook een filiaal in Steenwijk. De winkel aan de Oosterstraat 22 is sinds drie weken geopend.

terStal Familiemode heeft haar roots in Almelo. En in de afgelopen jaren is de Almelose modeketen flink gegroeid. Na plaatsen als Meppel, Staphorst, Wolvega en Heerenveen nu ook een filiaal in Steenwijk. „Met meer dan 200 winkels door heel Nederland en meer dan 1000 werknemers voorzien wij een grote groep mensen van de nieuwste mode,” aldus de woordvoerder van terStal. „Onze missie is dan ook om kwalitatieve basismode en actuele modethema’s voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken: dus de prijzen zijn laag. We hebben een onderscheidend assortiment voor jong en oud.”

terStal is in de loop der jaren veranderd en opgeschoven van het lage segment naar het midden. „Vroeger ging het alleen om prijs en was Zeeman onze grootste concurrent. Nu zijn het H&M en Zara.” Maar waar H&M en Zara winkels aan het sluiten zijn, wil terStal doorgroeien naar 300 winkels. „We openen jaarlijks gemiddeld 10 nieuwe winkels en onze online omzet is ongeveer gelijk aan de omzet van circa 20 winkels. Toen corona uitbrak zijn we met tv-reclame begonnen. Dat heeft onze online-omzet enorm goed gedaan.”

Eén van de nieuwe winkels is dus Steenwijk. Ook bij terStal Steenwijk is de nieuwste modus voor dames, heren en kinderen te vinden, met elk een nieuwe collectie, gebaseerd op de laatste trends „Naast onze modecollectie, hebben wij ook een uitgebreid assortiment basics, de leukste accessoires, ondermode, beenmode en nachtmode. Dus kleding van top tot teen!”