’t Tolhekke maakt topseizoen door

Drukte in het openluchtbad. Foto: Martijn Bijzitter

Na een fantastische voorverkoop van de abonnementen zit dit Tolhekke-seizoen ook de kaartverkoop in de lift. Gewone kaartjes, dagkaarten en 10 badenkaarten gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Veel toeristen met daaronder vooral gezinnen met jonge kinderen weten ’t Tolhekke te vinden. Dat is fijn voor het zwembad, maar ook voor hen. Tolhekke heeft veel te bieden: een 50 meter bad, een ruime speelweide, fitnessapparatuur, een watertoestel voor de kleintjes en natuurlijk de familieglijbaan. Ook de kiosk met een ruim aanbod aan versnaperingen mag genoemd worden.

„Meer dan duizend bezoekers op een dag. Dat hebben we sinds corona niet meer gezien”, zegt voorzitter Rob Bruntink. In de week van 22 augustus organiseert ’t Tolhekke weer de jaarlijkse zwemvierdaagse. Beter gezegd: een survival vierdaagse met elke dag een nieuw parcours met andere hindernissen in het water en op dinsdag ook nog een rommelmarkt voor de kinderen. Nadere informatie is te vinden op de website, Facebook en Instagram van Tolhekke.

Waar sommige zwembaden wegens personeelsgebrek in het land geheel of gedeeltelijk moesten sluiten heeft ‘t Tolhekke dat niet hoeven doen. „Extra inzet van het personeel heeft dat voorkomen”, licht Rob Bruntink toe.

Het seizoen van het Openluchttheater Tolhekke is inmiddels na meerdere spetterende optredens voorbij. Het zwembad gaat nog even door tot de traditionele afsluiting met het hondenzwemmen op 4 september.

Nieuws

menu