15e editie Wandelfestijn St. Christoffel vanuit Steenwijkerwold

Heerlijk wandelen tijdens de Christoffelwandeltocht. Foto: archief Mediahuis Noord

Het vrijwilligersteam van Dorpsbelang Steenwijkerwold organiseert donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, de 15e editie van het Wandelfestijn St. Christoffel.

Het is het derde lustrum van deze, inmiddels traditionele, wandeltocht. Vanuit Steenwijkerwold zullen vier routes worden uitgezet door de fraaie wandelrijke omgeving. Voor de liefhebbers zijn er routes van circa 10, 15, 25 en 35 kilometer. Ook deze keer is er een 5 kilometer route gepland! Met name voor gezinnen met kinderen en deelnemers met huisdier een leuke route! S.v.p. vooraf uw deelname opgeven! Dat kan via e-mail; gh.dolstra@gmail.com (ook voor informatie).

De deelnemers kunnen starten vanaf 06.30 uur (tot 11.30 uur), vanuit M.F.C. Hoogthij aan de Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. Inschrijven kan hier en van daaruit starten voor een heerlijke wandeling. De sluiting is om 16.00 uur. Deelname is 6 euro en 5 euro voor bondsleden. Donderdag 26 mei wordt een dag om te wandelen in de ‘Kop van Overijssel’. Actuele informatie is te vinden op www.facebook.com/wandelfestijn en dorpsbelang.eu

Nieuws

menu