51e editie Avondvierdaagse Oldemarkt staat voor de deur

De 50ste avondvierdaagse vorig jaar was een groot succes.

De 50ste avondvierdaagse vorig jaar was een groot succes. Foto: archief René Wiegmink

Na een geslaagde 50e editie in 2022 houdt Sport Vereent van 22 tot en met 25 mei de 51e Avondvierdaagse van Oldemarkt. Net als voorgaande jaren starten de wandelaars vanaf 18.00 uur bij Dalzicht in Oldemarkt.

Er zijn weer 4 verschillende routes uitgezet van 5 en 10 kilometer door de mooie omgeving. Basisscholen starten vanaf 18.00 uur met de 10 kilometer en vanaf 18.45 uur met de 5 kilometer. De laatste avond, op donderdag, vertrekt de optocht rond 20.00 uur vanaf het vernieuwde Marktplein richting Dalzicht.

„Alle wandelaars zijn van harte welkom om mee te lopen. Ook als je 1, 2 of 3 avonden mee wilt lopen en ook als je niet uit Oldemarkt komt. Oldemarkt is tenslotte een prachtige ontdekking. Hiervoor hoef je je niet vooraf aan te melden. Bij Dalzicht is de mogelijkheid om in te schrijven. Dus kom met teamgenoten, vrienden, de hond, alleen of met collega’s. Hopen op mooi wandelweer en dan maken we er met zijn allen weer een gezellige editie van”, zegt Nienke Wolters, vrijwilliger avondvierdaagse Oldemarkt.

Voor meer informatie: avondvierdaagseoldemarkt@gmail.nl