Activiteiten in kader van Week van de Ondernemer afgelast

Bruintjes Yachtpainting was één van de bedrijven die bezocht zou worden.

Bruintjes Yachtpainting was één van de bedrijven die bezocht zou worden. Eigen foto

Vrijwel alle activiteiten in het kader van De Week van de Ondernemer zijn in verband met de coronamaatregelen afgelast.

Het programma begon vrijdagavond met het Business Gala. Dat kon doorgaan, maar door de coronamaatregelen zijn de andere activiteiten deze week, behalve de netwerkwandeling, afgelast. Maandag 15 november zou in het teken van het toerisme staan met als onderwerpen: ‘Hoe kom ik aan goed opgeleid en gemotiveerd personeel?’ door de Horeca College en de herontwikkeling van het station Steenwijk.

Dinsdag 16 november staat om 9.00 uur de netwerkwandeling over de Woldberg op het programma vanaf Buitengoed Fredeshiem. Deze activiteit kan doorgaan, omdat het in de buitenlucht is.

Dinsdag zou tijdens de Dag van de Agro Manon Ossevoort de lezing ‘Op de tractor naar de Zuidpool’ in De Ploats in Blokzijl geven. Ook de Dag van de Detailhandel in Vollenhove op woensdag 17 november met retaildeskundige Tom Kikkert gaat niet door, evenals de startersochtend op donderdag 18 november in de Bibliotheek Steenwijk.

Vrijdag 19 november zouden meer dan 250 scholieren op pad gaan en een kijkje nemen achter de schermen bij diverse bedrijven in Steenwijkerland.