Afsluiting jeugdseizoen VV Willemsoord: mooie dag met activiteiten voor de jeugd

Afsluiting jeugdseizoen VV Willemsoord. Foto: Gerrie van der Hogen

Zaterdag 14 mei, bijna aan het eind van een voetbalseizoen en alle teams op één na voetballen thuis. Reden voor het net opgerichte jeugdbestuur om een mooie dag met activiteiten voor de jeugd aan te bieden.

Om 10:00 uur begon de dag met twee wedstrijden van JO7 en JO10. Om 10:30 uur begon JO14 aan een wedstrijd op het hoofdveld die eindigde in een 8-1. Om 11:00 uur was het mogelijk voor de kinderen om een potje ‘bubble’ voetbal te spelen met elkaar en te testen hoe hard er in het doel geschoten werd. Ook de kinderen van JO12 sloten hierbij aan na een uit wedstrijd gespeeld te hebben.

Tussen de middag werd er op het terras van de Boschkamp met alle kinderen patat gegeten en daarna gingen de activiteiten door. De middag werd afgesloten met de kabouters die voor start van het eerste elftal van VV Willemsoord een wedstrijd mochten spelen tegen de ministars van De Blesse, en mee mochten lopen in de line up. „Mooi om te zien hoeveel belangstelling er was tijdens de wedstrijden. De kinderen hebben met elkaar genoten van zowel de aangeboden activiteiten als het stralend zonnige weer”.

Nieuws

menu