Afsluiting seizoen VV Willemsoord: Jeugdtrainer Ingmar Kemper en leider Örjan te Riele nemen afscheid

De afsluiting van het seizoen bij VV Willemoord, waarbij afscheid werd genomen van jeugdtrainer Ingmar Kemper en leider Örjan te Riele.

De afsluiting van het seizoen bij VV Willemoord, waarbij afscheid werd genomen van jeugdtrainer Ingmar Kemper en leider Örjan te Riele. Foto: Gerrie van der Hogen

Bij VV Willemsoord werd het seizoen traditioneel afgesloten met een mixtoernooi voor JO10, JO12 en JO14. Er werden maar liefst 6 wedstrijdjes van 10 minuten gespeeld.

Tussen de wedstrijden door was er ranja en een zakje chips. Na de wedstrijden werd er afscheid genomen van Ingmar Kemper. Ingmar heeft vanaf 2018 de jeugd van VV Willemsoord getraind en de groei en ontwikkeling van de kinderen mogen ervaren.

Ingmar Kemper stopt vanwege zijn drukke schema doordeweeks. Jeroen Dekker, trainer en speler van het eerste elftal, zal de trainingen voor de jeugd op zich nemen in het volgende seizoen. Ook leider van JO14, Örjan ter Riele, neemt afscheid na jarenlang leider geweest te zijn.

Naast Ingmar en Örjan werden ook Benno Stegeman en Dannielle Hanema, leiders van JO12 en JO10 in het zonnetje gezet. Een afsluiting van een mooi voetbalseizoen die na een periode van Corona eindelijk weer doorgang kon krijgen!