Afval scheiden met Klaas en kans maken op een prijs

Afvalverwerker ROVA en tv-presentator Klaas van Kruistum gaan in november kijken wie zijn gft-afval goed scheidt. Dat gebeurt alleen bij containers die voorzien zijn van een deelname-label.

Wie mee wil doen kan het label voor aan de groencontainer online aanvragen bij de ROVA. In de actieperiode van 14 tot en met 25 november worden en er dan willekeurig tien containers geïnspecteerd. Wie het gft-afval op de juiste manier heeft gescheiden wint dan een waardebon van 100 euro. Die kan worden besteed bij de webshop Verdraaid Goed Product.

Campagne

De actie is onderdeel van een voorlichtingscampagne van de ROVA waar afvalscheiding centraal staat. Presentator Klaas van Kruistum laat in filmpjes zien welke weg afval aflegt van inzameling tot verwerking tot een nieuw product. Op de website terugwinnaars.nl staan de filmpjes van Klaas en de zesjarige Flinn, de ROVA-vlogger.

Delen op social media

Om de campagne compleet te maken kunnen deelnemers een ludieke foto van hun gft-container voorzien van het label delen op social media voorzien van de hashtag #RecyclenmetKlaas.

Nieuws

menu