Annefleur danst in de kerstspecial van All you need is love. Drie jaar geleden zei ze al: ‘die Stewardessendans, die ga ik doen’

Annefleur Tissingh uit Tuk heeft meegedaan aan de jaarlijkse stewardessendans in het televisieprogramma All you need is love. Ze loopt stage bij de KLM als stewardess op Schiphol. Toen ze zag dat ook dit jaar het televisieprogramma daar opnames ging maken, heeft ze zich direct opgegeven voor de traditionele Stewardessendans van de kerstspecial. Dit is iets wat de 19-jarige nu van haar zogeheten bucketlist kan afstrepen.

Annefleur Tissingh samen met presentator Robert ten Brink en haar studiegenoot Maartje van 't Hof, na de opnames van de traditionele stewardessendans voor de kerstspecial van het programma All you need is love.

Annefleur Tissingh samen met presentator Robert ten Brink en haar studiegenoot Maartje van 't Hof, na de opnames van de traditionele stewardessendans voor de kerstspecial van het programma All you need is love. Foto: Aangeleverde foto

Drie jaar geleden maakte ze al eens een filmpje over de stewardessendans en stuurde het naar haar vriendinnen. Daarin zei ze dat ze die dans zou gaan doen. Dat het dan drie jaar later lukt tijdens een stage is bijzonder. „Ik heb zelf heel lang gedanst dus dit wilde ik echt heel graag, “ zegt de stagiaire vrolijk. Ze doet de opleiding luchtvaartdienstverlening in Zwolle en zit in haar derde jaar.