Atelierroute Weerribben-Wieden 2021 groot succes

Een van deelnemers vorig jaar. Eigen foto

Vele bezoekers en tevreden kunstenaars. Dat is de slotconclusie van de Atelierroute Weerribben-Wieden 2021 die de afgelopen twee weekenden werd gehouden.

Kunstliefhebbers konden maar liefst 47 kunstenaars bezoeken, verspreid over 36 locaties in de gemeente Steenwijkerland. Eén van die locaties was het Kulturhus in Giethoorn. De overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemende kunstenaars en de aanwezigheid van 6 gastexposanten bleek een schot in de roos! Ruim 400 bezoekers aan het Kulturhus vonden dit een mooi startpunt en een goede gelegenheid om een keus te maken voor een rondje langs de 36 locaties.

Veel bezoekers lieten weten verbaasd te zijn over zowel de kwaliteit van de getoonde technieken als de kunstuitingen. Ook de interactie met de kunstenaars werd zeer gewaardeerd. Geconcludeerd kan worden dat de Kop van Overijssel zowel voor kunstenaars als voor kunstliefhebbers een geliefde plek is.

De overzichtstentoonstelling in het Kulturhus in Giethoorn kan nog worden bekeken t/m 3 november a.s. tijdens de openingstijden van 8.30 uur tot 15.00 uur. In het weekend is het Kulturhus gesloten.

Nieuws

menu