'B&B Klein Beeckesteijn' te zien in tv programma Omroep Max

Rob en Jeanette uit De Bult.  Winnen zij de aflevering van het programma Bed & Breakfast van vrijdag 13 mei?

Rob en Jeanette uit De Bult. Winnen zij de aflevering van het programma Bed & Breakfast van vrijdag 13 mei? eigen foto

De nieuwe Bed & Breakfast van Rob en Jeannette Steijn uit De Bult zal volgend jaar te zien zijn in een aflevering van het populaire tv-programma ‘Bed and Breakfast’. Begin augustus opende het stel ‘B&B Klein Beeckesteijn’ aan de Bultweg en de accommodatie trok direct de aandacht van de redactie van het programma van omroep Max.

„Binnenkort komen ze filmen”, vertelt Jeannette. „Erg leuk dat Max zo enthousiast was. Ik ben heel benieuwd met welke andere stellen we ‘gematcht’ worden”.

In de uitzending komt zeker het ‘sprookjesbos’ aan bod, dat Jeannette eigenhandig aanlegde op het terrein. Ook is er een ‘spreukjesbos’ en een speurtocht voor de gasten in de tuin. „Ik ben ook heel benieuwd hoe de andere B&B eigenaren zullen reageren”, zegt ze. „We hebben er op gelet dat er genoeg haakjes zijn om spullen aan op te hangen – daar worden in het programma namelijk vaak kritische opmerkingen over gemaakt! - Ik hoop dat ze niet veel op- en aanmerkingen zullen hebben, maar dat weet je natuurlijk maar nooit!”

In het programma logeren B&B eigenaren in elkaars accommodatie en maken kennis met de omgeving. Ze beoordelen elkaar en degene met de meeste punten gaat er met de winst vandoor.