Beach party met de Oudheer Broeders

De Oudheer Broeders: Jos Klaster, Albert Schoemaker en Hans Lammerts in actie.

Voor een leuk feestje hoef je deze zomer niet persé naar Ibiza of naar Spanje toe want op zaterdag 23 juli strijken de Oudheer Broeders Hans Lammerts, Albert Schoemaker en Jos Klaster in Wanneperveen neer bij Elly’s Bistro en Beach voor een feestje onder het genot van een hapje en een drankje en fijne dance muziek.

„Het is de derde keer dat we dit organiseren,” blikt Oudheer Broeder Albert terug. „De eerste keer was best spannend want het was nog volop corona en we moesten ons aan allerlei regels houden. Zo hadden we hoepels om toch maar die anderhalve meter te waarborgen wanneer er gedanst werd en hadden we shirts aan met de tekst ‘houd afstand’. Daar hebben we later toch wel om gelachen,” grinnikte Albert.

Dat de mannen flink aan de weg timmeren mag duidelijk zijn. Er worden verschillende festivals aangedaan waaronder Crazy Wonderland in Bunnik waar zo’n 8000 bezoekers op af kwamen. „Toch zijn de kleinere feestjes het leukst,” aldus Albert. „Dan hebben we zelf ook wat meer persoonlijk contact met onze bezoekers. Elly’s beach bar in Wanneperveen is echt zo’n verborgen parel aan de Beulaker. Een mooie plek voor een relaxed feestje bij het strand. Je voeten in het water, lekker eten en gezelligheid. En als je geluk hebt kan je de zon in de Beulaker zien ondergaan. Als je dat ziet dan is dat echt een kadootje.”

Bij de tweede editie hadden de mannen als gast DJ Erick E. Albert: „bij de derde editie hebben we DJ Jurgen gevraagd, bekend van onder meer ‘higher en higher’ en ‘better of alone.”

Komend jaar is Oudheer Broeder Jos 40 jaar DJ. „Dat jubileum wordt uiteraard gevierd en in de Meenthe,” aldus Albert. „Dat zal naar verwachting in maart 2023 zijn maar daarover zijn we nu in gesprek. Wij gaan natuurlijk draaien maar er zullen ook een aantal bevriende DJ’s hun opwachting maken.”

Nieuws

menu