Begrafenisvereniging Sint Jansklooster-Vollenhove gaat over naar De Laatste Eer Steenwijk

Piet Hulleman, Lubbert van Benthem en Albert Mooiweer ondertekenen de akte namens Begrafenisvereniging De Laatste Eer Sint Jansklooster-Vollenhove. Foto: aangeleverde foto

De leden van Begrafenisvereniging De Laatste Eer Sint Jansklooster- Vollenhove hebben per 1 mei een nieuw onderkomen bij De Laatste Eer Steenwijk gevonden.

„Tijdens de bijzondere ledenvergadering op donderdag 24 februari werd door de leden van Sint Jansklooster- Vollenhove unaniem besloten om de activiteiten en de verplichtingen over te dragen. Reden hiervoor is dat het moeilijk is om nieuwe leden te vinden en daardoor de financiële positie van de vereniging in gevaar dreigt te komen”, aldus voorzitter Piet Hulleman.

Directeur van De Laatste Eer Steenwijk, David Meiboom, hield op de bijeenkomst een presentatie voor de leden waarbij een aantal bestuursleden en medewerkers uit Steenwijk ook aanwezig waren. Hij gaf hierbij een persoonlijke toelichting op de overname en wat dit voor hen betekent. Alle leden van Sint Jansklooster- Vollenhove waren in de weken voorafgaand aan de vergadering geïnformeerd door middel van een informatiepakket met alle details van de overname.

„We snappen dat het voor de leden van Sint Jansklooster-Vollenhove een onrustige tijd is geweest. Na ruim 100 jaar komt er een einde aan een mooie vereniging” aldus David Meiboom. „Vandaar dat we naast het informatiepakket ook de leden persoonlijk wilden informeren en bedanken voor het gestelde vertrouwen”.

Donderdag 28 april vond de overdracht officieel plaats bij notaris Marc van Weert te Steenwijk. In de loop van de maand ontvangen alle leden extra informatie op hun huisadres.

Nieuws

menu