Bekijk walnoten, hazelnoten, tamme kastanjes, appels, peren en pruimen tijdens de open dag bij Notengaard Bisschop in Kallenkote

Roderik de Vries van notengaard Bisschop Kallenkote.

Roderik de Vries van notengaard Bisschop Kallenkote. Foto: Arjan Jonkers

Notengaard Bisschop in Kallenkote houdt op zaterdag 22 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur een open dag. Bezoekers kunnen die dag een kijkje nemen op de Notengaard, verschillende mogelijkheden voor fruit en noten voor hun eigen tuin/erf bekijken en genieten van een kopje koffie met de inmiddels befaamde, notenkoek.

Eind oktober is de beste periode voor het kopen van fruit- en notenbomen voor de tuin. Op Notengaard Bisschop is een groot assortiment walnoten, hazelnoten, tamme kastanjes, appels, peren en pruimen. Maar ook verschillende soorten frambozen, zwarte en rode bessen. Een groot aanbod dus. Om ter plaatse mee te nemen, maar in overleg kunnen de bomen ook thuis bezorgd worden. Voor kinderen is er een zandbak en een springkussen.

Karaktervolle bomen

Het unieke is dat Notengaard Bisschop ook grotere maten bomen heeft. Voor wie niet wil wachten tot de boom eindelijk groot genoeg is, is er dus ook de mogelijkheid om een grotere, karaktervolle boom aan te planten. Bij deze grote bomen kunnen Roderik en Paulien, de eigenaren, ook het vervoer en de aanplant regelen.