Beweeglessen voor dreumesen en peuters op Kindcentum De Ark in Oldemarkt

'Samen bewegen is gezellig en zo doen de kinderen succeservaringen op.' Foto: Aangeleverd

Op Kindcentrum De Ark in Oldemarkt kregen alle dreumesen en peuters beweegles van José Groen.

De enthousiaste geluiden klinken door de speelzaal. „Behalve dat het enorm leuk is weten we dat het van jongs af aan ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van het (jonge) kind”, zegt teamleider Evelien van Dijk.

Ook kinderen die niet op het Kindcentrum zitten zijn één keer in de maand van harte welkom om te komen gymmen met opa/oma of papa/mama. „Samen bewegen is gezellig en zo doen de kinderen succeservaringen op.” José Groen werkt als beweegcoach 0-4 jaar voor Buurtwerksport Steenwijkerland.

Buiten de beweeglessen om worden ook de pedagogisch medewerkers enthousiast van het bewegen met de kinderen. „We beginnen daarmee op onze kinderopvang als de kinderen 0 jaar zijn. We bieden daarin een doorgaande lijn aan tot kinderen doorstromen naar de middelbare school”, licht Evelien van Dijk toe.

De beweeglessen zijn gratis en vrijblijvend en geschikt voor alle dreumesen en peuters. De volgende beweegles is op 6 april van 9.45 uur tot 10.15 uur. Alle dreumesen en peuters zijn van harte welkom met opa/oma en/of papa en mama.

Meer informatie is te vinden op: https://www.accrete.nl/deark .

Nieuws

menu