Bibliotheek Kop van Overijssel opent Informatiepunt Digitale Overheid

Bibliotheek Kop van Overijssel opent Informatiepunt Digitale Overheid. Foto: IDO

De Bibliotheek Kop van Overijssel opent 23 december een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de vestigingen Steenwijk, Oldemarkt en Vollenhove.

Hier kunnen mensen terecht met vragen over de online dienstverlening van onder andere de Belastingdienst, CAK, CBR, CIZ, CJIB, DUO, SVB en UWV. Speciaal opgeleide vrijwilligers helpen hen ter plekke op weg of verwijzen door naar lokale partners.

Al langer kunnen mensen die niet of minder digitaal vaardig zijn met al hun vragen op het digitale vlak bij de drie vestigingen binnenlopen. In de Bibliotheek Steenwijk op donderdag van 18.30 tot 20.00 uur, in de Bibliotheek Oldemarkt op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en in de Bibliotheek Vollenhove op dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op die momenten wordt de dienstverlening nu dus uitgebreid met een Informatiepunt Digitale Overheid. Wie digitale hulp nodig heeft op het gebied van DigiD, belastingen en toeslagen, AOW, werk en uitkering, inburgering, rijbewijs, zorg, studiefinanciering en verkeersboetes is van harte welkom.

Nieuws

Meest gelezen

menu