Bibliotheek helpt werkzoekenden verder. Welke unieke vaardigheden heb jij in huis?

Tijdens deze interactieve, online ontmoeting gaan maximaal twaalf deelnemers samen op zoek naar ieders unieke vaardigheden. Foto: Bibliotheek Kop van Overijssel

In samenwerking met JobOn verzorgen de Bibliotheek Kop van Overijssel, Zwartewaterland en Staphorst op donderdag 16 september 2021 van 10.00 tot 12.00 uur een online ontmoeting met werkzoekenden. Deze ontmoeting staat in het teken van unieke vaardigheden. Vaardigheden die bijdragen aan het vinden van een nieuwe baan.

Tijdens deze interactieve, online ontmoeting gaan maximaal twaalf deelnemers samen op zoek naar ieders unieke vaardigheden. Ook de STAR-methode passeert de revue. Deze methode helpt bij het benoemen en beschrijven van die unieke vaardigheden. Astrid Mensink leidt deze ontmoeting en weet alle deelnemers actief te betrekken bij deze belangrijke stap op weg naar (ander) werk.

Aanmelden

Aanmelden voor deze online ontmoeting kan via de agenda op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl , www.bibliotheekzwartewaterland.nl of www.bibliotheekstaphorst.nl. Wie zich aanmeldt, ontvangt uiterlijk een half uur voor aanvang een link in zijn of haar mailbox. De online ontmoeting vindt op 16 september 2021 van 10.00 tot 12.00 uur online via Zoom plaats en deelname is gratis.

Nieuws

menu