Boer & Burger Mudrun bij de Maargies Hoeve

Op De Maargies Hoeve in Kallenkote is op 4 juni de Boer & Burger Mudrun. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven. Aangeleverde foto

Op de Maargies Hoeve in Kallenkote is op 4 juni een mudrun waarbij gekozen kan worden uit twee routes met verschillende uitdagende obstakels. De Boer & Burger Mudrun is georganiseerd door studenten van het Terra Meppel en de Aeres Hogeschool Dronten.

De Boer & Burger Mudrun heeft een korte route van 1 km. en een langere route van 5 km. De mini-run is voor jonge kinderen en mensen die de andere route te lang vinden.

De start gebeurt in verschillende groepen en de eerste is om 10.00 uur. De deelnemers krijgen de startlijst via de mail toegestuurd. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Maargies Hoeve . Het belooft een hele leuke en gezellige dag te worden voor jong en oud. Neem wel schone kleding mee. Er is gelegenheid om om te kleden.

Er wordt nog gezocht naar vrijwilligers die de studenten willen helpen om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Voor de vrijwilligers word gedurende de dag gezorgd voor eten en drinken. Wil je vrijwilliger zijn? Stuur dan een mailtje naar marit.degroot02@student.terra.nl

Nieuws

menu