'Iedereen een Boom' deelt bomen uit in Steenwijkerland

Driekwart van het totale bedrag wordt bij een maximum van € 1000,- door de provincie aangevuld. Aangeleverde foto

Inwoners van Steenwijkerland komen in aanmerking voor de provinciale Iedereen een Boom-actie. De provincie Overijssel, Landschap Overijssel en de gemeente Steenwijkerland delen komende winter bomen en bosplantsoenplanten uit tegen een kleine vergoeding (tussen € 37,50 en € 250,-.). De rest wordt door de provincie betaald.

De actie geldt voor iedereen die woont in het buitengebied van de gemeente Steenwijkerland. Met een plek voor bomen en/of bosplantsoen op het erf. Als aandeel in een klein landschapselement dat de lokale biodiversiteit en landschapsstructuur kan versterken.

Vanaf nu is het mogelijk om plantmateriaal te bestellen bij de actiesite ‘Iedereen een Boom’. Het gaat om meerdere inheemse bomen of bosplantsoen waarbij van de eigenaar een eigen bijdrage wordt gevraagd van maximaal € 250,-. Driekwart van het totale bedrag wordt bij een maximum van € 1000,- door de provincie aangevuld. Het plantmateriaal kan vervolgens zelf komende winter bij de uitgiftelocatie op 12 februari worden opgehaald.

Wees er snel bij, want op = op! Meer informatie over deze actie en de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen vind je op www.iedereeneenboom.nl/boomdeeldag

Nieuws

menu