Brandweer zoekt vrijwilligers

Werken bij de brandweer is veelzijdig en brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven.  Compact Media

Brandweer IJsselland is weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vandaag is de campagne #watdoejijover4minuten gestart. Voor 26 posten in de regio zoekt de brandweer tachtig vrijwilligers. Van 17 oktober tot 20 november kan er gesolliciteerd worden naar de functie van brandweervrijwilliger voor een brandweerpost in de buurt.

De brandweer is op zoek naar vrijwilligers voor de posten De Krim, Balkbrug, Bergentheim, Dalfsen, Dedemsvaart, Diepenveen, Genemuiden, Giethoorn, Gramsbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Luttenberg, Nieuwleusen, Oldemarkt, Olst, Ommen, Steenwijk, Vollenhove, Welsum, Wesepe, Wijhe en Zwartsluis

Werken bij de brandweer is veelzijdig en brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven.

Informatieavonden

Op 7, 8, 9 en 10 november zijn er informatieavonden voor belangstellenden. Daar geeft de brandweer meer informatie over het traject om vrijwilliger te worden, zowel over de selectie als de opleiding. Maar ook over wat het betekent om vrijwilliger te zijn. De informatieavonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden kan via de website www.brandweer.nl/ijsselland/werken-bij .

· Maandag 7 november in de kazerne van Steenwijk, Vendelweg 3

· Dinsdag 8 november in de kazerne van Zwartsluis, Zomerdijk 41a

· Woensdag 9 november in de kazerne van Deventer, Schonenvaardersstraat 5

· Donderdag 10 november in de kazerne van Ommen, Schurinkstraat 44a

Solliciteren

Op www.brandweer.nl/ijsselland/werken-bij is alle informatie te vinden.

Nieuws

menu