Braydon is de eerste baby van Steenwijkerland

Papa Martijn, moeder Angelina, zus Jaylin en grote broer Denzel, samen met baby Braydon.

Papa Martijn, moeder Angelina, zus Jaylin en grote broer Denzel, samen met baby Braydon. Foto: Wilbert Bijzitter

Braydon Derk-Jan de Vries is de eerste baby die in 2022 werd ingeschreven in de gemeente Steenwijkerland. Braydon is geboren in de vroege ochtend van 2 januari: om 04.59 uur.

Braydon Derk-Jan is het derde kindje van Martijn en Angelina de Vries en hij is thuis aan de Veneweg geboren. „Angelina was op 7 januari uitgerekend en we zouden maandag 3 januari nog voor controle naar het ziekenhuis in Zwolle,” vertelt een trotse vader Martijn. „Maar dat was niet meer nodig. De weeën begonnen in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 januari. Angelina gaf ‘s nachts om half drie aan dat ik de verloskundige moest bellen en die was er ook snel, om kwart over drie. Dat was ook mooi op tijd, want dik anderhalf uur later was Braydon er al.” En daarmee is Braydon niet alleen de eerste ‘Bloei’ baby van de Bloei Verloskundigen Praktijk, maar ook de allereerste baby van Steenwijkerland!


Een voorspoedige bevalling dus en moeder en kind maken het goed. Braydon is het kind derde van Martijn en Angelina. Hij heeft nog een grote zus Jaylin van 7 jaar en een grote broer Denzel van 3 jaar.