Bridge leren in Vollenhove

De bridgeclub in De Burght. Foto: Aangeleverd

Bridgeclub Brederwiede bestaat uit een gezellige groep mannen en vrouwen. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze club al bijna 25 jaar.

Elke maandagavond komt de club bijeen in De Burght in Vollenhove om dit interessante kaartspel met elkaar te spelen. „Een gezellig spel waarbij je nooit uitgeleerd raakt”, aldus Anny Lok. Bridge is een kaartspel dat wordt gespeeld met vier personen (twee tegen twee) en 52 kaarten.

Het is niet alleen een spannend kaartspel, het is ook nog eens goed voor de hersenen én natuurlijk heel goed voor de sociale contacten. Zowel jong als oud, beginnende als gevorderde bridgers zijn van harte welkom om zich aan te melden bij de club.

Het spel is voor iedereen goed te leren. Ervaren klaverjassers zullen deze denksport eerder onder de knie hebben, maar ook als je geen enkele ervaring hebt, dan zijn de beginselen goed te leren om vervolgens bij Bridgeclub Brederwiede te spelen. Anny Lok: „Als je kaarten leuk vindt dan is bridgen echt een spel wat je ook moet leren. Er is eventueel een mogelijkheid om op les te gaan.”

Belangstellingen zijn welkom op maandag van 19.00 tot 22.00 uur in De Burght of kunnen contact opnemen met één van de volgende bestuursleden: Joop van Heerde (Vollenhove) 06-22036630, Henk van de Wal (Blokzijl) 06-18872325, BridAnny Lok (Vollenhove) 06-22737181.

Nieuws

menu