Bus rijdt om vanwege werkzaamheden. Enkele haltes vervallen

De eerste 2 fases zijn klaar. Fase 3 (Spoorlaan) en fase 6 (Markeweg) worden na de bouwvak uitgevoerd, of indien mogelijk, toch nog wat eerder.

De eerste 2 fases zijn klaar. Fase 3 (Spoorlaan) en fase 6 (Markeweg) worden na de bouwvak uitgevoerd, of indien mogelijk, toch nog wat eerder. Piet Bosma

Vanwege werkzaamheden in De Blesse rijdt buslijn 76 (Steenwijk - Oldemarkt - Marknesse) van Connexxion van 30 mei t/m 4 augustus een aangepaste route.

De bussen rijden vanaf de halte Oldemarkt Parochiehuis rechtstreeks naar halte Steenwijkerwold ‘ t Centrum en omgekeerd. Enkele haltes vervallen geheel, bij andere haltes komt een pendelbus. In de spitsuren rijdt er een pendelbus vanaf de halte Oldemarkt Parochiehuis naar De Blesse en vice versa. Deze stopt in Blesdijke bij de haltes Dalhoeve, Markeweg en Lagebroekweg en in De Blesse bij de haltes Frieseveldweg en de tijdelijke halte aan de Markeweg.

De haltes Noord, Bovenweg en Spin in De Blesse, de Eikenlaan en Willemsoord en Marijenkampen komen in deze periode te vervallen.