Business Club Steenwijkerland viert mooie mijlpaal. Bruintjes Paint Service uit Ossenzijl is 250ste lid

Bruintjes Paint Service is het trotse 250ste lid van de Business Club Steenwijkerland. John Bruintjes (midden) ontving een taart van bestuurslid Jurgen Kok en accountmanager Gerdi de Vries van de BCS.

Bruintjes Paint Service is het trotse 250ste lid van de Business Club Steenwijkerland. John Bruintjes (midden) ontving een taart van bestuurslid Jurgen Kok en accountmanager Gerdi de Vries van de BCS. Business Club Steenwijkerland

John Bruintjes van Bruintjes Paint Service uit Ossenzijl is het 250ste lid van de Business Club Steenwijkerland (BCS). Bestuurslid Jurgen Kok en accountmanager Gerdi de Vries hebben namens de BCS een taart bezorgd bij het bedrijf om deze bijzondere mijlpaal te vieren. John Bruintjes ontving de taart van bestuurslid Jurgen Kok en accountmanager Gerdi de Vries van de BCS.

„De grens van 250 leden is echt een mijlpaal voor ons en een bevestiging dat wij de goede zaken organiseren voor ondernemend Steenwijkerland. Zeker de laatste periode hebben wij veel nieuwe leden mogen verwelkomen”, vertelt Jurgen Kok enthousiast. „Ons ledenbestand is zeer divers. Van zelfstandigen tot de grootste werkgevers in onze gemeente. Van Steenwijk tot Ossenzijl en van Giethoorn tot Willemsoord. Ongeveer de helft van onze leden is op een bedrijventerrein gevestigd, de andere helft elders. John Bruintjes is ons eerste lid in Ossenzijl. We zijn er trots op dat ondernemers uit de gehele gemeente zich bij ons aansluiten.”

Bruintjes Paint Service

Bruintjes Paint Service is een jachtschildersbedrijf dat gespecialiseerd is in plamuren, spuiten en schilderen van luxe jachten, sloepen en tenders. Ook kan Bruintjes Paint Service diverse onderhoudswerkzaamheden verzorgen. Denk hierbij aan poetswerkzaamheden en spotrepair. In april 2019 is het bedrijf door John Bruintjes opgericht.

„Vier jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen en dat had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Vanuit Ossenzijl werk ik veel lokale en regionale scheepswerven. Het lokale netwerk is voor mij erg belangrijk en dat is ook de reden dat ik lid ben geworden van de Business Club Steenwijkerland. Lokaal zakendoen is belangrijk en we kunnen elkaar als ondernemers ook op veel andere vlakken versterken, denk hierbij aan het delen van kennis. De huidige locatie aan de Opdijk 16 wordt bijna te klein en daarom wordt gekeken naar een eigen locatie in Ossenzijl”, vertelt John Bruintjes.

Business Club Steenwijkerland

Business Club Steenwijkerland is een actieve ondernemersvereniging voor ondernemers gevestigd in de gemeente Steenwijkerland. Het doel van de BCS is om een succesvol ondernemersklimaat te creëren voor ondernemers in Steenwijkerland. Dat doet de BCS door parkmanagement, belangenbehartiging, kennis delen en verbinden. De Business Club zit in een positieve flow, afgelopen jaar heeft het maar liefst 22 nieuwe leden mogen verwelkomen. De positieve flow is niet alleen terug te zien in het groeiende ledenaantal, maar ook in een aantal succesvolle projecten.

Zo is de collectieve inkoop heel succesvol gebleken. De deelnemende bedrijven hebben hun contributiebijdrage ruimschoots terugverdiend. Ook is een Regionale Praktijk Academie opgericht om vakkrachten lokaal op te leiden. Daarnaast is het Keurmerk Veilig Ondernemen recent opnieuw toegekend aan zes bedrijventerreinen in Steenwijkerland en is er een online bedrijvenregister gemaakt om lokale bedrijven meer te laten profiteren van inkoop en aanbestedingsprojecten van de gemeente Steenwijkerland.

„De Business Club Steenwijkerland werkt structureel samen met de gemeente Steenwijkerland en deze samenwerking is uniek in de regio. Andere ondernemersverenigingen kijken jaloers naar onze opzet. We maken met elkaar het verschil door structureel samen te werken aan thema’s voor ondernemend Steenwijkerland en hier capaciteit voor beschikbaar te stellen”, vertelt Gerdi de Vries.